Klanten Vertellen2016-12-12T13:54:19+00:00

Beoordelingen Klantenvertellen

8,9
201 beoordelingen
  • service 8,9
  • deskundigheid 9,3
  • prijskwaliteit 8,6
  • gemiddelde 8,9

Anne-Marie uit Hendrik Ido Ambacht

9


Ruim 10 jaar geleden behaalde ik mijn rijbewijs en de keren dat ik achter het stuur gezeten had waren op 1 hand te tellen. Door gebrek aan rijervaring werd de drempel om weer achter het stuur te kruipen steeds hoger. Al surfende op internet kwam ik op de site van rijschool Bel-Hamel en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Jan een bericht gestuurd. Het eerste contact werd snel gelegd en voor ik het wist zat ik weer achter het stuur. De deskundigheid, rust en het geduld van Jan hebben mijn spanningsniveau elke les doen dalen tot ik op het punt kwam dat ook ik zelf ging ervaren dat mijn spanningsniveau tijdens het rijden tot een minimum beperkt was. Wat een bevrijdend gevoel! Ik heb nu een autootje voor de deur staan en maak al aardig wat kilometertjes, alleen en met man en kinderen. Zonder angst maar met vertrouwen en plezier! Jan bedankt voor je coaching!


ja

Hanneke uit DORDRECHT

10


Een benauwd, drukkend, stresserig gevoel, alleen al bij het denken aan auto rijden. Jarenlang dus niet meer echt gedaan en dan wordt het steeds lastiger, vooral snelwegen. Maar ik wilde dat niet meer, afhankelijk zijn, het vermijden, dus zocht ik contact met Jan. Sneller dan me ergens lief was had ik een afspraak en 6 keer later rijd ik weer lange ritten en stap ik onbezorgd de auto in. Wat ben ik blij! Jan heeft mij geholpen en dat zal hij voor jou ook kunnen doen, niet twijfelen, doen!


ja

Tineke uit Oud-Beijerland

10


Na lang wikken en wegen,toch de stoute schoenen aangetrokken en Jan gebeld, de week erna zat ik achter het stuur op weg naar de Rosestraat in Rotterdam, het voelde of ik via een compleet wildpark naar Groningen moest lees: leeuwen en beren op de SNELWEG !! Ik was super nerveus, maar al snel voelde ik me redelijk rustig en was ik dan toch echt op de snelweg aan het rijden en nog wel op het zowat drukste stukje wat je je maar kunt bedenken ook. Na 6 lessen te hebben gehad, weet ik dat ik het kan!! Ik moet nog wel veel blijven oefenen en vooral ook...in mezelf geloven!! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen....Jan bedankt voor je begrip , hulp en luisterend oor!


ja

Noor uit

7,7


De rijlessen van Jan zijn fijne, rustige lessen waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb 5 lessen gedaan en enorm veel geleerd - zeker het aanraden waard.


ja

Joke uit Vlaardingen

8,7Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan is een prettige coach en het heeft mij zeker goed geholpen om zelf weer veilig de weg op te gaan. Het is nu aan mij om het geleerde in de praktijk te brengen en te blijven rijden. Maar dat ben ik zeker van plan. Jan bedankt.


ja

Eva uit Rotterdam

9


16 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en sindsdien niet meer gereden wegens angst. Toch de stap genomen om les te nemen bij Jan. Eerste keer meteen door drukste stukje van Rotterdam zuid met hartkloppingen, droge mond en zweethanden. Door goede uitleg, geduld en humor van Jan na een aantal lessen al stuk rustiger achter het stuur. Inmiddels stuk rustiger en vandaag zelfs een auto gekocht !


ja

Jacoline Deelen uit Lekkerkerk

8,7


Ik ben blij dat ik Jan als mijn rijangstcoach heb gekozen. Met zijn directe en open feedback, waar ik veel van geleerd heb. Hij gaf mij de juiste handvaten om in voor mij moeilijke situaties mijn spanningen te verminderen. Moeilijke situaties ga ik niet meer uit de weg. Mijn zelfvertrouwen groeit weer. Bedankt Jan!


ja

Kalle van Lent uit Oud-Beijerland

8,7


Heeft me prima geholpen mijn rijbewijs te halen. Hij stelt je gerust en kan goed ingrijpen wanneer nodig.


ja

Esther uit

9,7


Vreselijk, vreselijk, vreselijk. Dat vond ik van autorijden. Ik heb het nooit leuk gevonden. Op mijn 18de gaan lessen omdat eigenlijk iedereen zei dat het zo gaaf was dat ik mocht gaan lessen. Nou ik vond er niets aan. De nacht voordat ik les had sliep ik niet. Na 30 lessen gestopt. Na een jaar of 3 toch weer begonnen. Het was toch best handig en mijn vrienden en vriendinnen om me heen haalden ook allemaal hun rijbewijs. Toen ben ik in 1x geslaagd. Maar ik heb het nooit leuk gevonden. Ik reed eigenlijk alleen als het nodig was. Maar na wat vervelende ervaringen op de weg waar ik iedere keer zo van schrok ging ik steeds meer het autorijden ontwijken. Naar afspraken toe met de trein of zoveel mogelijk binnendoor rijden. Het stress niveau in mijn lijf werd ook steeds hoger als ik de grote weg op moest. Toen heb ik besloten dat ik er wat aan wilde gaan doen. Na wat googelen kwam ik op de site van Jan terecht en direct een mail gestuurd. De eerste les was ik doodnerveus. En na de les was ik kapot en had ik de dag erna spierpijn in mijn benen van het gespannen in de auto zitten. Maar naarmate de lessen volgden nam dat af. Als de spanning even te hoog opliep bij mezelf gingen we even van de weg af om de situatie te bespreken om vervolgens weer vol goede moed verder te gaan. En zo ging ik iedere keer wat zekerder rijden en nam mijn zelfvertrouwen toe. Ik heb ook van Jan geleerd dat niet iedere rit perfect hoeft te zijn want dan kan niet omdat je van zoveel factoren afhankelijk bent waar jezelf geen invloed op hebt als je de situatie maar veilig oplost. Wat ik ook nooit had gedacht was dat ik ooit door het centrum van Rotterdam zou rijden. Laatst heb ik dat in mijn ééntje gedaan. Wel met hoog rode wangen omdat het toch best een beetje spannend was maar ook zeker van trots. Dankzij Jan gaat het autorijden nu veel beter. Ik zit veel relaxter in de auto en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik zie niet meer op tegen een autorit! Jan nogmaals bedankt voor alle lessen, tips en gezellige gesprekken.


ja

Emma uit Rotterdam

10


Ik heb al 14 jaar mijn rijbewijs en sindsdien nooit prettig in de auto gezeten. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen (zwangerschappen ziekenhuis opname van mijn man en aanrijding op de fiets) sinds 4 jaar helemaal niet meer gereden. Jan heeft me inzicht gegeven waar mijn rijangst precies is ontstaan en hoe mijn eigen gedachtes en gedrag het in stand houdten. Hij heeft me geleerd om op mijn eigen inschatting te vertrouwen en dat het niet perfect hoeft. Inmiddels zit ik zelfstandig in de auto en begin zelfs ook plezier in het autorijden te krijgen (en maak me meer druk over de slechte voorkeurszenders op de radio van mijn man dan het verkeer ;)) De eerste keer zelfstandig op de snelweg was fantastisch, ik had nooit gedacht dat dat ooit nog weggelegd zou zijn voor mij. Ik kijk met erg veel plezier terug op de lessen met Jan, naast zijn deskundigheid, was het ook erg gezellig en heeft hij een goede dosis humor. Uiteraard kosten de rijlessen wel wat, maar zijn zeker elke cent waard tegenover de vrijheid die het mij opgeleverd heeft. Bedankt Jan!


ja

Nienke uit Rotterdam

9,7


Ik heb mijn rijbewijs al 10 jaar maar door een ongeluk als bijrijder durf ik al 3 jaar niet meer in de auto te stappen. Al googlend ben ik bij rijangst.nl terecht gekomen en ik zat dezelfde week nog achter het stuur. Verschrikkelijk die eerste les, direct in het diepe, tunnels, drukke rotondes en invoegen op snelweg. Ik was compleet kapot naar de eerste les, maar ook super trots. Na elk ritje met Jan overwon ik weer een stukje van mijn angsten. Hellingproef, inparkeren, smalle overdekte garages, dijkweggetjes echt alles is aan bod gekomen. Nu stap ik weer vrolijk in de auto.
Naast een expert als angstcoach is Jan ook nog een interessante gesprekspartner, bedankt Jan!


ja

Rajinder Poetai uit Rotterdam

9,7


Ik had meer dan 10 jaar niet meer gereden. Voor mij was de drempel om weer te gaan rijden groot. Jan heeft mij goed/positief geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft goeie tips/ advies.


ja

Anne uit Rotterdam

9,3


Na meer dan 20 jaar niet gereden te hebben (want eng, uitstellen, afstellen, nooit meer rijden)was het tijd het weer op te pakken. Jan heeft me prima gecoacht om zo snel mogelijk weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ik ben echt heel blij dat ik dankzij Jan (en mijn eigen lef natuurlijk ;)) weer durf te rijden.


ja

Robert Jan uit

9


Na 1 introductie en 5 lessen te hebben gevolgd bij Jan weer een stuk zelfverzekerder op de weg. Jan weet door zijn ervaring hoe de psyche werkt tijdens rijangst en doordat hij rustig blijft leer je zelf ook meer te relativeren. Ook de tips betreft het 'huiswerk' zijn waardevol, aanrader dus.


ja

F J uit Rotterdam

9


Ik had al ruim 5 jaar mijn rijbewijs, maar was na mijn rijbewijs niet veel gaan rijden, omdat ik geen eigen auto had. Daarom was het 'niet-rijden' er langzaam ingeslopen en begon het op een gegeven moment steeds vaker te vermijden. Echter toen ik een nieuwe baan kreeg, waar ik weer moest gaan rijden, kon ik er niet meer onderuit en wist ik dat het tijd werd om mijn angst te overwinnen. Online was ik in contact gekomen met de rijschool van Jan en had meteen gebeld. Voor ik het wist had ik mijn eerste rijles, waarna er nog wat volgden. Ik ben heel blij dat ik destijds deze stap heb gezet. In het begin was het rijden weer heel erg wennen en spannend, maar met de vele tips van Jan, ging het stap voor stap wat beter en werd de angst minder. Jan is tijdens zijn lessen altijd heel geduldig met mij geweest. Een paar wijze opmerkingen van Jan spoken nog vaak door mijn hoofd: 'het hoeft allemaal niet perfect', 'niet nadenken, gewoon doen', 'ga kilometers maken'. Dankzij Jan zijn goede lessen en wijze woorden is de drempel om te rijden inmiddels een stuk lager geworden en maak ik steeds meer kilometers en ben ik weer een stuk mobieler geworden. Ik ben hem heel dankbaar voor!


ja

Floor uit

9


Vorig jaar eindelijk met een hoop spanning de stap durven zetten om rijlessen te nemen. Heel blij dat ik voor Belhamel heb gekozen. Jan heeft veel ervaring en bovenal veel geduld. Iets wat zeker prettig is bij angst en spanning. Naast leerzaam heb ik de lessen ook als leuk ervaren, altijd een gezellig praatje of een lach. Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs en super blij. Jan bedankt!


ja

JS uit Steenbergen

8,3


Heeft mij na een aantal hevige paniekaanvallen in de auto weer op weg geholpen. Het ging elke les steeds beter!


ja

Niels uit

8,3


Prima rijschool voor wie autorijden spannend vindt. Rij-instructeur is erg geduldig.


ja

Francis uit Spijkenisse

9


Na jaren van rijangst op de snelweg gezocht naar een rijschool om daar vanaf te komen.
Heb bij Jan de rijlessen genomen en door zijn rust en vakkundige begeleiding rij ik nu op de snelweg.
Rijangst zit in jezelf en je hebt iemand nodig om je daarbij te helpen. Daarvoor ben je bij Jan Hamelink aan het goede adres.


ja

Mark Hoogendoorn uit Numansdorp

10


Na vele keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, overgestapt en in een keer foutloos geslaagd. Geweldig!!!!


ja

Fred van der Wijden uit Rhoon

9


In verband met rijangst op de grote weg, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool, gespecialiseerd in rijangst. Ik ben bij Jan terecht gekomen, wat een goede keus bleek te zijn. Jan is rustig en weet, zonder dat je het merkt, jezelf uit te dagen steeds verder te gaan om je angst te lijf te gaan. De rust die van Jan uitgaat is enorm en brengt dat op je over. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijangst wil overwinnen! En wat zeker niet onvermeld mag blijven, Jan is gewoon een leuke en gezellige instructeur! Jan, bedankt!


ja

Wil Pantekoek uit Rotterdam

8,7


Ik was bang om te rijden. Maar na 5 lessen van Jan zit ik weer achter het stuur. Bedankt .


ja

John uit Barendrecht

9


6 jaar geleden een hyperventilatie aanval op de snelweg gekregen en door daarna de snelweg te vermijden een angst ontwikkeld. Door met Jan veel op de snelweg te hebben gereden weer meer zelfvertrouwen gekregen. De volgende stap is aan mij om het verder uit te gaan bouwen. Jan bedankt voor de lessen!!


ja

jenny rooks uit vlaardingen

8


De angst was groot , 14 jaar niet meer gereden ,de eerste les heb ik ervaren ,alsof ik in het diepe werd gegooid ,moest gelijk op de drukke snelweg , iemand weg brengen , ik was er niet op voorbereid.
Maar ik kreeg al snel door ,dat dit voor mij de beste methode was ,om door mijn angst te komen !Jan heeft veel mensen kennis en is streng ,waar nodig , grijpt flink in en legt goed uit waarom ! Heeft mij ook oude "verkeerde"gewoontes afgeleerd .
Ik rij nu na 5 lessen weer zelfstandig en het wordt steeds gewoner ,dat ik achter het stuur zit . Jan bedankt , ook voor de fijne gesprekken !!


ja

Dina uit Rotterdam

9,7


Zeer goede rijschool en Jan is een uitstekende instructeur! Na een auto ongeluk op de snelweg durfde ik niet meer auto te rijden. Jan is erg geduldig en begripvol, dit gaf meteen een goed gevoel om het rijden op te pakken. Hij geeft goede tips en dat heeft onwijs geholpen bij mij. Hij heeft mij geholpen om het vertrouwen in mezelf weer terug te krijgen, en daar ben ik heel dankbaar voor. Dank je wel, Jan!


ja

Karin de Bruyn uit Rotterdam

9


Al 14 jaar ben ik in het bezit van mijn rijbewijs, 13 jaar daarvan heb ik door rijangst niet durven rijden. Op internet kwam ik de site van Jan tegen en heb een afspraak bij hem gemaakt. Tijdens mijn intake gesprek nam Jan mijn angsten zeer serieus, was een prettig luisterend oor en gaf mij naast het rijden meteen tips en tools mee voor (zelf)hulp. Ik heb 5 lessen gehad met Jan en ben daarnaast flink aan mijn angst gaan werken. Ik had nooit voor mogelijk gehouden dat ik weer op de weg zou zitten, maar het is gelukt en ik heb er zelfs zoveel plezier in!
Jan heel erg bedankt voor je begrip en geduld!


ja

Sanne uit

9


Na een klapband op de snelweg had ik de schrik te pakken en via internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Na 3 lessen ga ik weer met vertrouwen de weg op. Bedankt!


ja

Mitchell uit

8,7


Het is een goede rijschool waar ik met mijn autisme goed heb leren auto rijden. De instructuur is vriendelijk, zeer ervaren en stelde mij op mijn gemak.


ja

Christine uit

8,7


Ik ben goed geholpen. Het is een stok achter de deur om de weg weer op te gaan. Ik voel me weer vrij om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan.


ja

Didi Dalmeijer uit Vlaardingen

9,3


Zeer goede rijschool,
na mijn angst voor autorijden durfde ik na een paar lessen bij Rijschool Belhamel weer de weg op te gaan! Ook vind ik dat de begeleiding erg goed is, naar je probleem wordt erg goed geluisterd en het probleem wordt dan ook erg goed aangepakt door de dingen te oefenen die je moeilijk vindt op dat moment.

Rijschool Belhamel is zeker aan te raden voor zowel mensen die nog geen rijbewijs hebben als mensen die wel het rijbewijs hebben maar de weg niet op durven te gaan.


ja

Anneke Mulder uit Rotterdam

9


Via Internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Ik ben al lang de pensioengerechtigde leeftijd voorbij en had al bijna 20 jaar niet meer gereden. Toen mijn man de auto verkocht omdat hij niet meer mocht rijden wilde ik iets meer vrijheid krijgen en besloot het rijden weer te gaan proberen. De eerste les was voor mij beslissend of ik door zou gaan. Ik was absoluut nerveus, maar Jan stelde me op m'n gemak en dacht dat het wel zou lukken na nog eens 5 rijlessen. Dat is intussen gebeurd en ik heb m'n eigen autootje, een automaat, gekocht. De lessen waren heel leerzaam, Jan let uiterst scherp op en zet de puntjes op de I. Ook de nieuwe verkeersregels kwamen regelmatig aan bod, want er is wel een en ander veranderd. Prettig was de koffie tegen het einde van de les waarin we even konden evalueren wat goed en minder goed ging! Al met al ben ik erg blij met mijn beslissing rijlessen van Jan te hebben genomen en ik hoop er nog een aantal jaren plezier van te hebben. Nogmaals hartelijk dank, Jan!


ja

Kim Stotijn uit Zwijndrecht

9


In 2016 heb ik op de snelweg een paniek aanval gehad. Sindsdien durfde ik niet meer de snelweg op. Ik ben begin 2018 gaan lessen bij Jan en heb in een paar lessen, zeer relaxed en rustig weer met vertrouwen genoeg mijn angst overwonnen. Ik oefen nog 3 x per week en het gaat steeds beter. Helemaal Top! ik heb mijn vrijheid weer terug.


ja

Nel de Bruin uit Puttershoek

8,7


Ik vond het fijn om onder begeleiding te rijden om zo wat minder angstig aan het verkeer deel te nemen .De rust en het geduld deed me goed. Ik reed al niet veel auto meer , maar ga proberen dit nu bij te houden.


ja

Ingrid Sterkenburg uit Oud-Beijerland

9,3


Het heeft me 55 jaar gekost om de stoute schoenen aan te trekken en rijles te gaan nemen. Ik raakte al in paniek als ik achter het stuur ging zitten zonder dat de motor aanstond. Gelukkig kon Jan me op mijn gemak stellen en me ervan overtuigen dat ook ik kon leren autorijden. Zeker in het begin werd me aangeraden automaat te gaan rijden, maar dat wilde ik niet. Door een opeenvolging van negatieve gebeurtenissen ging het rijden langer duren dan gehoopt, maar nu heb ik mijn rijbewijs en voor het eerst zelfstandig gereden. Jan, dank je wel!


ja

Richelle Andeweg uit zuid beijerland

9


Super ervaring! Door het eerlijke advies van jan en de rustige en duidelijke begeleiding niet meer met zwetende handjes achter het stuur.
Voor een ieder met rij angst of stress zou ik een aantal lessen met jan zeker aanbevelen!


ja

Jopie Gouw uit Barendrecht

8


Jopie Gouw
Ik had veel moeite met de snelwegen, vooral invoegen.Heb een paar lessen genomen, heb nieuwe dingen geleerd, ga nu proberen vaker de snelweg te nemen ipv omrijden. Jan geeft rustig les maar zegt wel wat hij er van vindt.


ja

Lesley Ter Maat uit Rotterdam

9,7ja

R Weening uit Rotterdam

8


Jan, bedankt voor alle lessen!
Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Jan is tijdens de lessen altijd geduldig en behulpzaam geweest.


ja

Julian uit Rotterdam

10


Een aantal jaar geleden was ik al begonnen met mijn rijbewijs maar door verschillende rijscholen en rijinstructeurs die alleen uit was op geld ben ik daar toen mee gestopt. Na 6 jaar ben ik via een collega bij Jan terecht gekomen. Vanaf dag 1 voelde ik me op mijn gemak bij Jan. Door Jan zijn wijze woorden, leuke uitdrukkingen, duidelijke communicatie en zijn jarenlange ervaring heb ik dan uiteindelijk binnen 20 lessen mijn rijbewijs gehaald! Het fijne aan Jan is, is dat hij je echt veilig en goed wilt leren rijden. Als het ook een les wat minder gaat dan weet hij je ook goed te motiveren en je gerust te stellen ''geen zorgen, komt goed, we werken er samen naartoe''. Jan is een rustige man, praat graag maar is ook erg duidelijk en kan streng zijn waar het nodig is. Kortom Jan is een topper! Ik heb een super leuke tijd gehad en ik kan hem iedereen aanbevelen!!! Jan is the greatest 🙂


ja

Chantal van den Akker uit Mijnsheerenland

8,7


Jan is een rustige man en "streng" waar nodig.
Ik had al 20 jaar niet meer gereden. Gewoon omdat ik het niet leuk vond en dat is overgegaan in angst. Maar na 4 lessen durf ik weer te rijden. Jan is heel rustig en dat brengt hij over tijdens het rijden.
Ook fijn dat je zowel schakel als automaat kan rijden.


ja

Menno Visser uit Puttershoek

9,7


Jan geeft op een rustige manier les. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.


ja

Joost Breukels uit Oud-Beijerland

8,7


Jan is een vriendelijke man die duidelijke instructies geeft. Hij leert je stap voor stap veilig auto rijden. Als het nodig is grijpt Jan ‘stevig’ in en zorgt er voor dat je vervolgens ook begrijpt waarom er is ingegrepen. Ik vond al mijn rijlessen leerzaam en leuk
De praktische zaken zoals een verzorgde lesauto en altijd op tijd zijn ook goed geregeld.
Kortom Belhamel is een prima rijschool.


ja

Nathalie Verweij uit Nieuwerkerk ad ijssel

10ja

Dhr./mevr. Weijers uit Rotterdam

8


Jan heeft mij geholpen met mijn rijangst. Ik was ontzettend angstig en durfde niet meer te rijden. Na Jan zijn lessen en coaching stap ik nu weer achter het stuur en is mijn angst weg!


ja

Bianca van Bennekum uit Bergschenhoek

8,3


Na jarenlang niet de snelweg zijn opgegaan eindelijk met Jan wel weer. De spanning was nagenoeg weg. De sfeer is prettig. Ik heb nu weer het vertrouwen in mezelf en in mijn rijkunsten. Bedankt Jan.


ja

Mieke uit Rotterdam

8,7


Jan is een deskundige en met name rustige instructeur. Goede ervaring opgedaan met rijden met angst op de snelweg.Tevens werd iedere fout die je maakte opgemerkt en direct besproken.


ja

Marleen 't Hart uit ROTTERDAM

10


Jarenlang heb ik de snelweg gemeden, totdat ik aan de bel trok bij Jan. Al snel kon de eerste afspraak worden gemaakt en stapte ik in voor mijn eerste les. Allemaal nog wat onwenning, maar door de rust en de juiste tips die ik nodig had om beter overzicht en meer zelfvertrouwen te krijgen, begon ik er zelf ook in te geloven mijn rijangst te boven te kunnen komen. Na twee lessen van Jan, met de belofte 3x in de week achter het stuur te stappen ben ik op eigen kracht verder gegaan. Ik ben nu een 2 maanden verder en voel me steeds meer thuis op de weg..Allemaal nog wel een beetje spannend vooraf, maar stap voor stap groeit mijn zelfvertrouwen met elke week. Vandaag ben ik vanaf Delft, via Vlaardingen weer terug naar Rotterdam gereden, en dat allemaal over de snelweg! Ik blijf trouw doorgaan, en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.


ja

Rosanne uit Dordrecht

8,7


Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik vanwege mijn angst jaren niet meer op de snelweg gereden. Vanwege een nieuwe baan moest het er toch echt van komen.
De eerste 4 lessen was ik erg angstig, ik kreeg zelfs bijna paniekaanvallen als we de snelweg op gingen. Les 5 was een omslagpunt en les 6 uiteindelijk de laatste. Sindsdien ga ik vol vertrouwen de snelweg op. Ik had het zelf niet meer verwacht maar het kan dus echt!
Jan bleef telkens erg rustig en ging ook met mij in gesprek om te bekijken welke aanpak voor mij zou werken. Dat vond ik erg fijn.
Bedankt voor de hulp Jan!


ja

Hodan Boh uit Dordrecht

9


Voordat ik me bij Jan had aangemeld, was ik, zeg maar gerust, 'een angsthaas'. Jan zijn stijl is, 'mensen in het diepe gooien' en juist dit heeft voor mij goed gewerkt. Ik ga nu met veel beter gevoel en zelfverzekerder de weg op. Ik ben hem dankbaar. Dankjewel Jan!

Hodan


ja

Remco Brinkman uit Oud-beijerland

8,3


Prettige ervaring, instructeur heel rustig en met veel geduld, al met al een fijne ervaring en heb er heel veel van geleerd!


ja

Esclarmonde van der Heide uit Rotterdam

10


Ik ben 37 jaar en heb al vanaf mijn 19e mijn rijbewijs. Toendertijd ben ik in 1x geslaagd maar was zo onzeker dat ik daarna nauwelijks meer heb autogereden en al helemaal niet op de snelweg.
Een aantal jaar geleden ben ik gescheiden en moest toen als alleenstaande moeder van drie alles met de fiets of het openbaar vervoer doen of vragen of ik met iemand mocht meerijden.
Uiteindelijk werd de wil om auto te willen rijden groter dan de angst en heb ik me aangemeld voor een les bij Jan.
De dag van de eerste les was ik extreem gespannen en wilde het liefst de les afzeggen. toen jan binnenkwam voor een kennismakingsgesprekje barste ik van spanning in tranen uit.
Na een kort gesprekje zijn we gaan rijden en al de eerste les zag ik mijn grootste angst, de snelweg, onder ogen. Ik vond het doodeng en zat huilend achter het stuur. Jan bleef rustig, gaf me vertrouwen en hiel me waar nodig.
Nu, vijf lessen later, ben ik inmiddels zelfstandig met mijn eigen autootje d snelweg op gegaan en ben ik klaar om stap voor stap steeds wat verder te gaan..
Wie weet wordt autorijden ooit nog eens mijn hobby!
Dankjewel Jan voor het steuntje in de rug wat ik nodig had om weer te geloven in mezelf!


ja

Cynthia van Hoeke uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

8


Na ruim 10 jaar niet meer te hebben gereden weer het vertrouwen gekregen om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan!


ja

Marleen 't Hart uit Rotterdam

9


Na jaren niet meer zelstandig op de snelweg te hebben gereden, bang om in te voegen, vrachtwagens etc.. kreeg ik al de zenuwen voordat ik ook maar in de auto zat. Omdat ik hier toch van af wilde heb ik Jan gevraagd mij hierbij te helpen. Hij heeft mij, door zijn goede tips en zijn oefenprogramma, over de drempel gekregen. Ik rij nu trouw om de dag om routine op te bouwen en begin er stap voor stap meer vertrouwen in te krijgen. Vooral veel oefenen en stap voor stap je vaardigheden uitbreiden. Zeker aan te raden!


ja

S N uit Hoogvliet

9


Na zes lessen heb ik resultaat behaald wat ik graag wilde behalen; ik rij alleen over de snelweg.
Dit had ik na het behalen van mijn rijbewijs 10 jaar geleden niet meer gedaan en hierdoor een behoorlijke angst ontwikkeld om dit te doen.


ja

Dimitri Rijnen uit Oud-Beijerland

9


Altijd bang geweest in een auto, meerdere keren rijles willen nemen, maar de drempel was steeds te hoog, totdat ik met Jan ( Rijschool Bel-Hamel) in aanraking kwam
Zijn kalmte in de auto gaf mij ook de kans om kalm te blijven, heeft me super goed geholpen.
Echt een aanrader...
.


ja

Sal uit Dordrecht

8,3


Zeer vriendelijke en rustige rijinstructeur.
In 5 lessen van je rijangst af dat kan bij Rijschool Belhamel.
Nadat ik 4 jaar geleden mijn rijbewijs had gehaald en daarna weinig rijervaring op gedaan heb, ging ik er steeds meer tegenop zien.
Ik gebruikte mijn auto vooral voor bekende wegen in mijn woonplaats. Als ik de stad uit moest deed ik dit altijd met de OV en liet mijn auto staan. Hartstikke zonde.
Na lessen genomen te hebben bij Jan, is mijn grootste angst weg.
"Blijven oefenen'" zijn de sleutelwoorden bij Jan.
Bedankt!


ja

Sabitrie uit

9


Ik heb nu bijna twintig jaar mijn rijbewijs, maar durfde helemaal niet op de snelweg te rijden. Ik heb nu aantal lessen gehad en probeer nu kleine stukjes op de snelweg te rijden. Ik ben er nog niet, maar het begin is er. Ik heb er volste vertrouwen in dat ik na veel oefenen, grote afstanden kan rijden. Behalve dat de instructeur heel deskundig is, stelt hij je heel erg op je gemak. Af en toe is hij wel een beetje streng, maar daardoor ga je steeds meer durven harder te rijden en in te halen. Heb jij rijangst, dan zou ik je zeker aanraden, aantal rijlessen te nemen bij rijschool Belhamel.


ja

Thijs V uit Dordrecht

8,3


Ik heb 7 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, oh wat had ik een hekel aan lessen. Daarna sporadisch wat gereden, maar lang niet genoeg om enige ervaring op te doen.
Vond rijden maar een noodzakelijk kwaad.
Tot voor kort zat ik liever naast de bestuurder, dan dat ik zelf de bestuurder was. OP die manier een angst ontwikkeld om ook maar poging te wagen zelf te rijden.
Het zweet stond tot in de kruin als ik er alleen maar al aan dacht.
Toch de stoute schoenen aangetrokken en bij Jan terecht gekomen.
Een sympathieke en rustige man, waar geen verhaal te gek is of raar.
Eerste les heeft hij me moed ingepraat en bleef rustig bij elke actie die ik deed. Fijne manier om over een angst heen te komen. Hij kan heerlijk babbelen over alles en nog wat en vond het erg prettig met hem te werken.
Nu, na paar weken na m'n laatste les, rij ik zelfstandig naar m'n werk en terug.
Ok, af en toe nog steeds met wat spanning in het lijf, maar dat wordt elke keer weer iets minder. Niemand kreeg mij aan het rijden, maar Jan heeft door zijn geduld en vakmanschap mij erdoorheen gekregen. Daarvoor ben ik hem erg dankbaar.

Ik kan in ieder geval weer trots op mezelf zijn! 🙂


ja

Joyce uit Rotterdam

8,7


Na meerdere verbljven in landen waar je beter niet zelf kan rijden, begonnen er gaten te vallen in mijn rij-ervaring. Eenmaal terug in Nederland merkte ik dat ik steeds vaker rij-vermijdend verdrag vertoonde: de drempel om de weg op te gaan naar onbekende locaties werd steeds hoger. Jan heeft mij in 5 lessen met zijn inlevingsvermogen, jarenlange ervaring en deskundigheid weer zelfvertrouwen gegeven en mij letterlijk de weg op geholpen. Zeer aan te raden.


ja

Michelle van Doorn uit Oud-Beijerland

10


Ivm met mijn faalangst rijlessen genomen bij Jan. Hij heeft me super goed geholpen, hij is professioneel, geduldig, en neemt zijn vak heel serieus. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en heb vandaag zelfs mijn rijbewijs gehaald!! Een echte aanrader dus.


ja

Danielle uit Schiedam

8,7


Dankzij Jan heb ik in korte tijd weer een basis kunnen leggen, waardoor ik mijn rijangst stukje bij beetje aan het overwinnen ben. Hij is geduldig en geeft constructieve feedback en tips. Dankzij zijn lessen durf ik weer zelf de weg op, de dingen die ik nog spannend vind kan ik nu zelfstandig te oefenen. Ook stukjes snelweg gaan nu goed. Dank je Jan.


ja

Brigitte Nobel uit Zuid-Beijerland

9


Jaren nadat ik de advertentie uit de krant bewaard had, eindelijk toch besloten om contact op te nemen met Jan.
En nu blij dat ik les genomen heb om mijn rijangst te overwinnen. Hoewel jan een heleboel bijgespijkerd heeft aan mijn rijstijl heb ik nooit het gevoel gehad dat ik een slechte chauffeur was. Hij geeft vertrouwen en waar nodig uitleg. In feite heb ik opnieuw leren kijken, schakelen en inzicht gekregen in het verkeer. Jan stimuleert je ook vooral zelf de weg op te gaan. neemt iedere les eerst de tijd om te evalueren hoe het gaat voordat je de weg op gaat. Autorijden zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben niet meer bang om te rijden, alleen nog om te verdwalen. Maar gelukkig leerde Jan mij ook om met de routeplanner te rijden.


ja

Sedat Yigit uit Rotterdam

8,7


Iemand die z'n vak goed kent maar ook serieus neemt.
Sympathiek, maar ook heel open en eerlijk. Werkt resultaatgericht en weet van aanpakken.
Kan heel goed vertellen waar de knelpunten zijn. Verplaatst zich makkelijk in de situatie van de ander. Sterk inlevingsvermogen...
Nog een ding: Bedank voor de koffie!


ja

Marchel Hageraats uit

8,7


Na meerdere instructeurs terecht gekomen bij Jan. De rust die Jan uitstraalt, heldere instructies en begrip voor spanning opbouw en hoe hiermee om te gaan zorgte voor het resultaat. Rijbewijs op zak!
Jan bedankt voor alles. Zowel voor de lessen als de gezelligheid.
Ik raad iedereen met spanningen omtrent het rijden en rijangst meneer Jan aan!


ja

Arnold uit

10


Door overbelasting (burn-out) had ik last van rijangst. Op advies van de huisarts heb ik rijlessen genomen. Na 5 lessen mijn rijangst overwonnen. Ik heb Jan leren kennen als een vriendelijke en deskundige instructeur met veel ervaring in het overwinnen van je rijangst. Bedankt, Jan!


ja

Annemarie uit Capelle a/d IJssel

8,7


Het is best hard werken, maar dankzij Jan's professionele begeleiding kan en durf ik weer de snelweg op! Ik heb veel geleerd en voel me een stuk zekerder.


ja

Nathalie Koene uit Spijkenisse

8,7


Fijne en rustige instructeur. Na een paar lessen was ik weer van mijn rijangst af en heb ik zelfs mijn eigen auto gekocht.


ja

Asie Yumer uit Heinenoord

10


Klantvriendelijke instructeur en heel goed , zeker aan te raden voor mensen met rijangsten en agorafobie.
Heel geduldig en vooral goede service.
Dankzij Belhamel kan ik nu met de auto naar mijn werk wat ik hiervoor niet durfde.


ja

Annemarie uit

8,3


Jan is een geduldige en rustige man en ik heb veel gehad aan zijn instructies.


ja

sjanie vos uit strijensjanievos

9,3


dank voor het duwtje in mijn rug om weer de rijksweg op te gaan als Jan er niet geweest was zat ik nog thuis
nu ga ik overal weer naar toe


ja

Frits uit Rotterdam

8,3


Was niet helemaal zeker meer op de snelweg maar na 4 lessen is mijn onzekerheid een stuk minder dit is zeker de verdienste van Jan.Beveel deze rijschool zeker aan als je Rijangst heb Jan stelt je op je gemak en is echt super erin om je weer op gang te helpen om te durven rijden .Jan bedankt


ja

Mark uit Dordrecht

9


Rijbewijs B Automaat

Goede instructeur, zeker voor mensen zoals mij die wat moeite hebben met het multitasken tussen de bediening van de auto, schakelen en het toepassen van de kijkprotocollen, en ik ben hierom dan ook bij Jan in automaat gaan rijden (en geslaagd).

Standaard wat langere lessen (1,5 uur) dan bij de meeste concurrenten, wat erg fijn is en gezien zijn vrij grote werkregio kom je vaak in onbekende gebieden terecht, wat voor veel leermomenten zorgt.


Al met al, zeker een aanrader voor zowel nieuwe leerlingen als bestaande automobilisten met rijangst.ja

Youri uit

9


Jan is een fijne instructeur, neemt goed de tijd en moeite voor je. De zes lessen hebben mij zeker geholpen, ik durf nu veel beter weer de weg op. Ondanks dat de lessen erg duur zijn krijg je er wel goede kwaliteit voor terug, zeker op dit gebied gaat kwaliteit boven kwantiteit naar mijn mening.


ja

Melanie Cranendonk uit Gorinchem

9


Jan heeft mij echt gerustgesteld, echt een fijne instructeur. Ik had 2 jaar niet op de snelweg gereden vanwege paniekaanvallen. Eerste les superspannend natuurlijk. Daarna komt het op jezelf aan. Oefenen in de praktijk zonder Jan erbij. In totaal 6 lessen gehad. Super tevreden! Ik zou Jan bij iedereen aanraden die last heeft van rij-angst!


ja

Sjanie de vos uit 's-Gravendeel

9,3


ik raad iedereen aan als je weer auto gaat rijden ,na lang niet rijden meld je aan bij rijschool Belhamel.
prima begelijding goede instucteur heel rustig. Ik ben heel blij met jan Hameling ,kon snel weer zelfstandig autorijden dank zij de goede hulp inzet en tips.


ja

Marleen Meijeringh uit Rotterdam

9,7


Van begin tot eind zeer prettig. Ik had een bericht achtergelaten via internet en ik werd gelijk terug gebeld. Ik ben in 5 lessen over mijn rij-angst heen gekomen en rijd nu weer vol zelfvertrouwen rond. Ik raad dit iedereen met angst aan! En wat er ook gebeurt Jan is de rust zelve. Dank je Jan, ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!


ja

Dionne uit Rotterdam

10


Bijna 20 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs maar had vaak weinig zelfvertrouwen. Een paniekaanval in een moeilijke periode was de aanleiding om steeds minder te rijden maar erover praten durfde ik ook niet. Toen ik de site van Jan vond had ik gelijk het gevoel dat hij vriendelijk was. Dat klopt ook. Na 4 keer samen rijden heb ik weer een positief gevoel over het rijden en vertrouw ik weer op mijn oordeel en beslissingen op de weg. Fijn dat ik van dat angstgevoel af ben. Ik beveel Jan dan ook van harte aan.


ja

Yavuz Kara uit Rotterdam

8,3


Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring en dat merk je gelijk. Je voelt je bij de 1e les al op je gemak. Goede keus geweest om te kiezen voor deze sympathieke man en tevens zeer professionele rijschool


ja

Rooske Eerden uit Leiden

10


Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Whooohoo!! Ik ben super blij. Een paar jaar geleden had ik zonder succes examen gedaan bij een andere rijschool en was compleet het vertrouwen kwijt. Nu weer teruggevonden, door het gewoon te gaan doen, en met behulp van de deskundige begeleiding van Jan. Het was nu ook het juiste moment voor mij, ik was er klaar voor. Dus als je lessen overweegt: doen als/wanneer je het zelf wilt! Tuurlijk, het blijft altijd spannend. Ik ben heeeel trots op mezelf. Jan bedankt voor je no-nonsense aanpak, je eerlijkheid en openheid, je zachtheid en je geduld. Je communicatieskills vind ik super, en heel fijn dat je zoveel kennis en ervaring met me hebt gedeeld. Ik heb zin om zelf te gaan rijden! Rooske (33)


ja

Mariska de Zoete uit Puttershoek

9,7


Na 30 lessen in een schakelauto les te hebben gehad bij een andere aanbieder en er geen vooruitgang in zat, ben ik terecht gekomen bij belhamel.
Hier ben ik in een automaat gaan lessen en na 3 maanden ben ik in 1 keer geslaagd.
De instructeur Jan Hamelink geeft op een rustige en duidelijke manier les, en je voelt je op je gemak. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.
Bedankt voor alle leerzame lessen!


ja

Richard Vrijhof uit Ridderkerk

10


Jaren geleden na een paniekaanval op de snelweg had ik besloten niet meer de snelweg op te gaan waardoor ik de jaren hierna een behoorlijk rijangst had opgebouwd.
Nu ben ik inmiddels al een aantal jaar eigenaar van een eenmanszaak en liep ik regelmatig tegen die rijangst aan...Na lang uitstellen toch de stap gemaakt om hier iets aan te gaan doen.
Mede dankzij de professionele hulp van Jan en mijn eigen keuze om dit aan te pakken (uiteindelijk moet je het toch zelf doen "zoals Jan zou zeggen") ben ik weer de snelweg op aan het gaan en krijg ik langzaam mijn vrijheid weer terug.

Een ieder met rij-angst raad ik zeker aan een paar lessen bij Jan te nemen.


ja

Nanette Smit uit Rotterdam

8,7


Na een intake en 2 fijne rijlessen weer met een veilig gevoel op de snelweg.


ja

Aleksandra uit

8,7


I got my drivers licence 14 years ago and almost never drove. 8 years ago I got into an accident (as a passenger) and somehow didn't dare to even try to drive after that. Some time ago I realized that I should give driving another chance and this is when I stumbled upon Rijschool Belhamel. The reviews were excellent and it gave me an extra nudge in the right direction. After just five lessons, I'm driving again and even bought my first car! This all thanks to the skills, patience and expertise if the driving instructor. This has been somewhat a lifechanging experience.


ja

Elvira uit

8,3


Omdat ik last had van rijangst heb ik contact gezocht met deze rijschool. De rijinstructeur heeft een rustige uitstraling en geeft duidelijke instructies. Zelf werk ik als psycholoog en ik kon merken dat er veel kennis en deskundigheid in huis wat m.b.t. autorijden en angst. Heel prettig!


ja

Els Zevenbergen uit Numansdorp

9,7


Omdat ik moeite had met rijden op de snelweg, vooral het invoegen, heb ik één aantal rijlessen gehad, ik heb hier veel van geleerd, en denk er vaak aan terug tijdens het auto rijden, ik heb opnieuw leren schakelen, spiegels stellen en nog veel meer, voor mij was het één echte opfris curcus, vooral omdat ik al veertig jaar mijn rijbewijs bezit, en toch elke week, soms wel vier keer van Numansdorp naar Puttershoek rijd. Dhr. J. Belhamel heeft mij heel goed lesgegeven en moed en doorzetting gegeven,en advies om veel de snelweg op te gaan, dus daar houd ik mij aan.


ja

marijke verwaal uit zuid-beijerland

9,3


Jaren geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar veel te weinig gereden en dan durf je niet meer. Ik ben Jan heel dankbaar voor zijn inzet. Hij is rustig, stelt je op je gemak en vertelt wat we gaan doen. Mijn zelfvertrouwen kwam daardoor snel terug. Hij vertelde wat ik goed deed maar ook (herhaalde malen) wat er fout ging. En dat is opbouwende kritiek, daar leer je veel van. Ik probeer deze lessen in praktijk te brengen, weliswaar met vallen en opstaan, maar het feit dat ik weer durf te rijden stemt me blij. Alle lof Jan en bedankt voor je geduld en goede adviezen.
Iedereen met rij-angst raad ik aan een paar lessen bij Jan te nemen.


ja

Niels Schaaphok uit Dordrecht

9


Ik had eerst rijlessen bij een andere rijschool gehad. Hier viel de voortgang tegen. Daardoor ben ik rond gaan kijken naar andere aanbieders in deze markt. Ik kwam uiteindelijk uit bij rijschool belhamel waar ik erg goede rijlessen heb gehad. Jan was een aardig en rustig persoon die goed uitlegde. Hij hield ook goed overzicht van waar er nog aan gewerkt moest worden. Na 1 jaar heb ik mijn rijbewijs gelukkig gehaald waar ik uiteraard erg blij mee ben!!


ja

Tessa Weeda uit Puttershoek

9,3


Beste jan

Ik heb me rijbewijs in een keer gehaald je heb me heel erg goed geholpen deze rijschool raad ik aan iedereen aan


ja

Linda uit Gorinchem

8


Jan heeft mij op een rustige en vakmatige manier weer zekerheid gegeven in mijn eigen rijvaardigheden,de opzet van de juiste techniek,overzicht en vooral ook de bevestiging gekregen,ik ga zelfstandig de weg weer op!Dit had ik een maand geleden nog niet voor mogelijk gehouden.


ja

Anne Vermeulen uit Rotterdam

9,7


Iets meer dan een half jaar geleden durfde ik er eigenlijk al bijna niet van te dromen dat ik mijn rijbewijs ooit nog zou halen. Door een eerdere niet zo prettige ervaring met rijlessen, jaren geleden, durfde ik niet meer achter het stuur om te lessen. Toen ik de stap uiteindelijk toch nam kwam ik gelukkig bij Jan terecht.

Stap voor stap heeft Jan me begeleid door mijn angst heen die verrassend snel omgezet werd in zelfvertrouwen. Jan kan het niveau goed inschatten en de lessen hier erg goed op aansluiten. De lessen zijn goed opgebouwd en erg duidelijk. Alles is bespreekbaar en je kunt al je vragen stellen. Ik voelde me erg op mijn gemak.

Daarnaast ben ik ook nog eens in 1 keer geslaagd en kon ik mijn zenuwen met al onze oefeningen tijdens het examen echt prima bedwingen.

Bovenop al deze professionaliteit waren de lessen ook nog eens ontzettend gezellig!


ja

Linda Monhemius